Yritysluotto.fi

Yritysluotto

 • Yritysluotto.fi palvelusta voi hakea lainaa 3000 - 100 000 euroa.
 • 1 - 12 kuukautta aikaa takaisinmaksuun.
 • Ei korko- tai muita kuluja, kiinteä palkkio.

Yritysluotto.fi palvelu on OPR-Finance Oy:n omistama lainatuote, joka on keskittynyt yritysten rahoittamiseen. Artikkeliin on koottu asiat, jotka jokaisen hakijan tulee tietää ennen kuin hakee lainaa yritykselle kyseiseltä yritykseltä.

Lainaa hakiessa et tarvitse tilinpäätösdokumentteja, joten hakeminen on nopeaa ja vaivatonta!

Usein kysyttyä Yritysluotto.fi palvelusta:

Kuinka suurta lainaa voi hakea?

Yritysluotto.fi myöntää yrityslainoja, joiden suuruus vaihtelee 3000 - 100 000 euron välillä. Yritysluotto tarjoaa vaivattoman ratkaisun yrityksen nopeaan rahan tarpeeseen. Lainan hakeminen onnistuu täysin verkossa. OPR-Finance tarjoaa myös kuluttajille lainoja heidän muita tunnettuja lainatuotteita ovat esimerkiksi Ostosraha, josta kuluttaja-asiakas voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 10 000 euroa.

Mihin tarkoitukseen Yritysluotto.fi sopii?

Yritysluotto.fi palvelun yrityslaina sopii jokaiseen tilanteeseen, joissa tarvitaan rahoitusta nopeasti. Lainan hakeminen onnistuu nopeasti lyhyellä hakemuksella. Parhaimmillaan lainan voi saada Nordean tilille jopa samana päivänä jos hakemus on hyväksytty ennen klo 16. Jos käytössäsi on jokin muu pankki, kestää lainan siirtyminen tilille 1-2 pankkipäivää.

Mitä Yritysluotto palvelun yrityslaina maksaa?

Tämän yrityslainan etu on suorassa hinnoittelussa. Palvelun kustannukset eivät muodostu koroista ja muista piilokuluista, vaan lainaa hakiessa maksat kiinteän hinnan. Voit käyttää apunasi heidän sivuillaan olevaa lainalaskinta.

Esimerkiksi: 10 000 euron laina 12 kuukauden takaisinmaksuajalla - lainaa lyhennteään 1267 euroa kuukaudessa ja maksat takaisin kaiken kaikkiaan 15 204 euroa.

Kyseisen lainapalvelun suosio perustuu selkeään hinnoitteluun (kiinteä toimituspalkkio). Tiedät etukäteen tarkalleen mitä laina tulee maksamaan, korkoja ei kerry.

Miten haen kyseistä lainaa?

 1. Siirry ensin Yritysluotto.fi palvelun verkkosivustolle.
 2. Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika.
 3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi.
 4. Täytä lyhyt lainahakemus, jossa tarvitaan seuraavat tiedot:
 • Y-tunnus
 • Lainasumma
 • Sähköposti ja puhelinnumero

*Lainatarjouksen pyytäminen on ilmaista, etkä sitoudu mihinkään. Jos lainaehdot eivät miellytä sinua, voit hylätä tarjouksen.

Yritysluotto.fi lainan ehdot

Yritysainan saamiselle on seuraavia ehtoja:

 • Yrityslainaa voi hakea henkilö, joka on yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä.
 • Laina ei vaadi omaisuusvakuuksia kuten esimerkiksi kiinteistöä tai osakkeita.
 • Henkilövakuus kuitenkin tarvitaan, jokainen myönnetty laina edellyttää yksityishenkilön omavelkaisen takauksen. 20 000 euroon riittää yksi takaaja, suuremmat lainta vaativat kaksi takaajaa.

*Voit pyytää maksuttoman ja ei sitovan lainatarjouksen heti. Jos lainaehdot eivät miellytä, voit jättää lainatarjouksen “roikkumaan” ja kysyä tarjousta seuraavalta yhtiöltä.

Kun tarjous on hyväksytty

Kun olet hyväksynyt tarjouksen eli allekirjoittanut saamasi tarjouksen sähköisesti. Maksetaan rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana, jos käytössäsi on Nordean pankki. Jos käytössäsi on jokin muu pankki ovat rahat tililläsi kesimäärin 1 – 2 pankkipäivän kuluessa.

Arvostele:
[Ääniä: 1 Arvostelu: 5]