Rahoo yrityslaina
Mukana vertailussa

4.6/5
Arvosana 4.7
Perustuu 24 arvosteluun
1.000€
1.000€350.000€
Maksuaika
Arvioitu (kk) kustannus*
8 €
Kyllä, Yrityslainanetistä voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelu on ilmainen & ei sitoutumista
Palvelun kautta saat lainatarjouksia muun muassa seuraavilta rahoitusyhtiöiltä: Suomen Yrityslaina, FIN Yritysrahoitus, CapitalBox, Businesscredit, Qred, Yritysluotto.fi, Zmarta, Yrityslainat

Yrityslainanetistä löytää halvimmat yrityslainat

Näin palvelu toimii
Yrityksen verotus
Hae nyt, ilman sitoutumista
Lähetä vain yksi hakemus. Se kestää vain muutaman minuutin. Saat useita tarjouksia nopeasti.
Vertaile lainatarjouksia
Ensimmäiset tarjoukset saat heti. Voit vertailla tarjouksia helposti keskenään.
Valitse mieleisin tarjous
Voit valita parhaimman tarjouksen kätevästi.
Tarjoukset eivät sido ottamaan lainaa ja Yrityslainanetistä palvelun käyttö on ilmaista.
rahoo kuva

Rahoo kokemuksia

Rahoo on moderni ja älykäs uudenajan yritysrahoitusta tarjoava konsepti, joka perustettiin vuonna 2019 halusta auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yrityksen kehittämän teknologian tarkoituksena on parantaa rahoitustuotteiden saatavuutta, nopeuttaa siihen liittyviä prosesseja ja avata uusia mahdollisuuksia rahoittajille ja kumppaneille.

Rahoo on 100 % suomalainen yritys, jonka omistajiin kuluu Leap Investors, Gorilla Capital ja monet muut menestyksekkäät yksityishenkilöt, jotka ovat olleet mukana keittämässä digitaalisia palveluita paremmaksi. Rahoon tarkoituksena on pyrkiä olemaan Euroopan merkittävin ja nopein yritysrahoitusratkaisuja tarjoava palvelu.

Rahoo käyttää toiminnassaan älykästä teknologiaa

Rahoon yritysrahoitusta tarjoava palvelu käyttää toiminnassaan omaa kehittämäänsä älykästä teknologiaa, joka auttaa selvittämään nopeasti mikä rahoitusratkaisu sopii parhaiten asiakkaan tilanteeseen. Tämän lisäksi rahoitustarjouksien etsiminen on helppoa Rahoon avulla, sillä tarjoukset saa suoraan palvelusta automaattisella tavalla.

Teknologian avulla Rahoo pyrkii parhaimpaan käyttäjäkokemukseen, jonka takia palvelu on ilmainen, nopea ja yksinkertainen.

Rahoon yhteistyökumppanit ovat luotettavia rahoittajia

Rahoo ei ole itse rahoitustuotteiden myöntäjä, vaan se välittää luotettavien ja vakavaraisten rahoitusyhtiöiden lainatuotteita. Palvelun toiminta on täysin läpinäkyvää ja näet kaikki rahoitustarjouksen kulut ja korot selkeästi ilmoitettuna. Rahoitustuotteiden vertaileminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Palvelu pyrkii etsimään asiakkailleen parhaimmat vaihtoehdot, jotka vastaavat hänen antamiaan vaatimuksia. Rahoitustuotteiden lisäksi Rahoo esittää asiakkailleen myös tukivaihtoehdot, jotka voivat joissain tilanteissa olla järkevämpiä vaihtoehtoja. Rahoo ei kuitenkaan kuulu mihinkään julkisen sektorin piiriin eikä se ole niiden virallinen kumppani, joten sillä ei ole osaa eikä arpaa tukiprosessiin liittyvissä asioissa, palvelu voi vain suositella tapauskohtaisesti asiakkaalle järkevämpää ratkaisua.

Täysin vakuudeton yrityslaina nopeasti jopa 800 000 euroon asti

Useammille yrityksille vakuudeton yrityslaina on oikea ja se helpoin yritysrahoitusmuoto, johon ei tarvita vakuuksia tai panttia, joka on usein kiinteistöjä, käteisvaroja tai muita arvopapereja. Vaikka vakuuksia ei vaadita yrityslainan saamiseksi, pitää hakijalla olla henkilötakaaja, joka on vastuussa lainasta, jos alkuperäinen lainanhakija ei selviydy sen maksamisesta.

Pienemmille yrityslainoille riittää yleensä yksi henkilötakaaja, mutta isommissa lainasummissa lainanmyöntäjä voi vaatia kaksi takaajaa, jotta riskit tehdä luottotappiota alenevat. Lainansaantiin vaikuttaa suoranaisesti lainaa hakevan yrityksen talousluvut, sillä lainanmyöntö tapahtuu yritykselle, vaikka taustalla olisikin henkilötakaajia.

Rahoo yritysrahoitustuotteiden tärkeimmät speksit

  • Voit hakea yrityslainaa 1000 eurosta jopa 800 000 euroon asti
  • Yrityslainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 1 kuukaudesta jopa 5 vuoteen asti
  • Rahoon yrityslainat eivät vaadi vakuuksia, mutta sen sijaan hakijalla tulee olla vähintään yksi henkilötakaaja
  • Yrityslainan kilpailutus on maksutonta
  • Vakuudettomien lainojen vaatimukset vaihtelevat myöntäjien ja lainasumman mukaan. Tee maksuton vertailu Rahoon avulla ja saat useita selkein ehdoin sisältäviä lainatarjouksia
  • Ensimmäiset lainatarjoukset saat arkipäivisin jopa muutamissa minuuteissa
  • Voit hakea vakuudetonta yrityslainaa monenlaisiin käyttötarkoituksiin
  • Yrityslainan lisäksi voit käyttää Rahoon palvelua yritystukien etsimiseen tai laskurahoitukseen

Rahoon laskurahoituksella pidät kassasi kunnossa

Laskurahoituksella tarkoitetaan rahoitusmuotoa, jota on mahdollista saada erääntymättömiä myyntilaskuja vastaan. Käytännössä siis laskut laitetaan rahoittajalle pantiksi, jonka jälkeen itse rahoittaja maksaa valtaosan laskun summasta välittömästi. Maksettava summa voi vaihdella tapauskohtaisesti, mutta yleensä se voi olla jopa 90 %. Saat loppuosan laskun summasta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut laskun.

Laskurahoituksesta peritään rahoituspalkkio, joka on laskun kokonaissummaan sidoksissa, se vaihtelee myös tapauskohtaisesti. Tyypillisesti rahoituspalkkio on 2–4 prosenttia laskun kokonaissummasta. Voit käyttää laskurahoitusta yksittäisiin laskuihin kertaluonteisesti tai jatkuvana palveluna.

Laskurahoitus rahoittaa ainoastaan sellaiset laskut, jotka ovat erääntymättömiä. Sinun ei ole siis mahdollista rahoittaa laskuja, joista asiakas on valittanut tai joiden eräpäivä on menneisyydessä. Useammilla rahoittajilla on näiden lisäksi muitakin vaatimuksia, voit selvittää laskujen kelpaavuuden käyttämällä Rahoon yritysrahoituspalvelua.

Mihin käyttötarkoitukseen vakuudeton yrityslaina usein haetaan?

Vakuudetonta yrityslainaa voidaan hakea monessa eri tilanteessa, mutta tyypillisesti se hyödynnetään seuraavanlaisissa skenaarioissa.

Yritykset voivat hakea vakuudetonta yrityslainaa esimerkiksi, jos ei ole mahdollista saada perinteistä pankkilainaa. Tämänlaiseen tilanteeseen voi joutua uudet yritykset, jotka ovat kasvuvaiheessa eikä heillä ole riittävää näyttöä taloustilanteesta. Rahoitusyhtiöt ottavat usein suuremman riskin lainanannossa, joten lainaa voi saada myös sellaiset yritykset, joiden lainanantokyky ei ole pankkien mielestä riittävä.

Vakuudetonta yrityslainaa voidaan hakea myös siitä syystä, jos pankkilaina ei ole riittävän suuri. Tässä tilanteessa yrittäjä voi hakea pankkilainan rinnalle pientä vakuudetonta yrityslainaa, jolloin molempien lainojen korko pysyy vielä maltillisena. Tässä tilanteessa lainanottajan on suositeltavaa ensin hoitaa rahoitusyhtiön tarjoaman lainan takaisinmaksu, sillä usein se voi olla kalliimpi.  Edellä mainittujen tilanteiden lisäksi vakuudeton yrityslaina voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi, jos yrityksen omaisuutta hajoaa ja tilalle tarvitaan uutta. Varsinkin jos kyseessä on useiden kymmenien tuhansien eurojen arvoinen konerikko, voi kyseinen rahoitusratkaisu olla ainoa vaihtoehto.

Rahoo asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahoon asiakaspalvelun tavoittaa arkisin klo 9-17 puhelinnumerosta +358 2480 84405, verkkosivujen chat-palvelun kautta tai sähköpostitse asiakaspalvelu@rahoo.fi. Rahoon päätoimipiste sijaitsee osoitteessa Maariankatu 6a, 20100 Turku.