FIN Yritysrahoitus

Fin Yritysrahoitus

 • FIN Yritysrahoitus myöntää lainaa 2000 - 10 000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika 6 - 24 kuukautta.
 • Korko alkaen 9,9 %.

FIN Yritysrahoitus on suomalainen rahoitusalaan keskittynyt yritys, joka on erikoistunut kotimaisten yritysten rahoittamiseen. Ajatuksena on palvella suomalaisia yrityksiä helposti netissä, jotta vältytään turhalta byrokratialta.

Byrokratia on yksi suurimmista rahoitukseen vaikuttavista tekijöistä. Moni Yritys ei tarpeesta huolimatta päädy hakemaan lainaa koska mieltävät lainan saamisen vaikeaksi ja hankalaksi prosessiksi.

FIN Yritysrahoitus muuttaa mielikuvasi yrityslainoista joita voit hakea verkossa.

Usein kysyttyä FIN Yritysrahoitus palvelusta:

Kuinka suurta lainaa voi hakea?

FIN Yritysrahoitus myöntää yrityksille vakuudettomia lainoja, joiden suuruus on 2000 - 10 000 euroa.

Yrityksiltä ei edellytetä pitkää toimintahistoriaa, mutta yrityksille myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilöistä, esimerkiksi osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Mihin tarkoitukseen FIN Yritysrahoitus sopii?

Laina sopii erinomaisesti yrityksille, jotka kohtaavat haasteita esimerkiksi kassavirran vaihtelun tai muiden yllättävien taloudellisten muutosten takia. Laina sopii myös lyhytaikaiseen tai akuuttiin investointien rahoittamiseen.
Finrahoitus.fi ei edellytä yrityksiltä tilinpäätöstä, liiketoimintasuunnitelmaa tai selvityksiä lainan käyttötarkoituksesta. Yritys voi olla myös vastaperustettu. Juuri näiden syiden takia FIN Yritysrahoitus on joustava lainapalvelu yrityksille.

*Aina ensimmäiseksi kannattaa kääntyä perinteisten pankkien puoleen kun tarvitaan rahoitusta. Toki jos lainalla on kiire ovat yksityisten yritysten myöntämät lainat nopeita, mutta usein hieman kalliimpia.

Mitä Fin yritysrahoituksen yrityslaina maksaa?

Lainan hinnoittelu on yrityskohtaista, mutta keskimäärin korko on noin 9,9 - 14,9 prosenttia.

Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainapäätöksen saat jopa saman päivän aikana. Kun olet lähettänyt allekirjoitetun lainasopimuksen takaisin, siirretään lainasumma tilille kolmen pankkipäivän kuluessa.

Esimerkkilaskelma: Tarvitset 5 000 euroa yrityslainaa, jonka päätät hakea FIN Yritysrahoitukselta. Laina myönnetään 12 kuukauden takaisinmaksuajalla, lyhennät lainaa noin 478,75 euroa kuukausittain 12 kuukauden ajan. Takaisinmaksettava summa on 5745 euroa + järjestelypalkkio, joka jaetaan tasaisesti laina-ajalle.

Miten haen kyseistä lainaa?

 1. Siirry ensin Finrahoitus.fi palvelun verkkosivustolle.
 2. Klikkaa navigointipalkista "lainahakemus" valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika.
 3. Täytä lyhyt lainahakemus.
 4. Saat lainasopimuksen sähköisessä muodossa.
 5. Allekirjoita ja palauta.
 6. Laina maksetaan tilille 3 pankkipäivän kuluessa.

*Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Ennen kuin allekirjoitat sopimuksen. Jos lainaehdot eivät miellytä sinua, hylkää tarjous.

Mitä ehtoja lainan hakemiselle on?

Lainan saamiselle on joitakin ehtoja, tässä ne ovat pääpiirteissään:

 • Yritys on aktiivinen ja rekisteröity kaupparekisteriin.
 • Yhtiöllä ei saa olla merkintöjä maksuhäiriöistä.
 • Takaajalla tulee olla puhtaat luottotiedot.

*Voit pyytää maksuttoman ja ei sitovan lainatarjouksen heti. Jos lainaehdot eivät miellytä, voit jättää lainatarjouksen noteeraamatta ja kysyä tarjousta seuraavalta yhtiöltä.

Kun tarjous on hyväksytty

Kun olet hyväksynyt tarjouksen eli allekirjoittanut saamasi tarjouksen sähköisesti. Maksetaan rahat yrityksesi tilille 3 pankkipäivän kuluessa. 

Onko palvelu turvallinen?

Kyllä, palvelu on täysin turvallinen ja luotettava suomalainen toimija rahoitusalalla. 

Arvostele:
[Ääniä: 1 Arvostelu: 4]