Businesscredit

Businesscredit

 • Businesscredit myöntää lainaa 1000 - 100 000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika 3 - 12 kuukautta.
 • Korko alkaen 2 - 5 %.

BusinessCredit palvelu on suomalaisen J.W.-Yhiöt Oy yrityslainatuote. J.W.-Yhtiöt on tunnettu toimija Suomen rahoitusalalla ja on myöntänyt kuluttajaluottoja jo pitkään. Yrityksen luottoluokitus on paras AAA-luottoluokitus ja on saanut Suomen vahvimmat platina-sertifikaatin. Luotettavaa lainaamista jo 12 vuotta.

Artikkelissa käymme läpi asiat jotka on järkevä huomioida ennen kuin päättää hakea yrityslainaa kyseiseltä yritykseltä.

Usein kysyttyä Businesscredit palvelusta:

Kuinka suurta lainaa voi palvelusta hakea?

Businesscredit myöntää 1000 - 100 000 euron lainoja. Laina sopii eri kokoisille yrityksille eri tarpeisiin. Lainan hakeminen ei vaadi reaalivakuuksia.
Laina on täysin kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteisten pankkilainojen rinnalle ilman reaalivakuuksia. Rahoitushakemusta varten ei ole tarpeen kerätä perinteisiä tilinpäätösdokumentteja, joten prosessi on nopea ja vaivaton.

Mihin tarkoitukseen Businesscredit yrityslaina sopii?

Talouspolitiikan tiukentumisen takia useat pankit ovat kiristäneet lainanmyöntöpolitiikkaansa etenkin yrityslainoja koskien. Tämä on johtanut siihen, että vakuudettomat yrityslainat ovat kasvattaneet suosiotaan. Vakuudettomat lainat sopivat erinomaisesti kaikkii yritykseen liittyviin tarpeisiin, yrityksen koosta, yhtiömuodosta tai toimi-alasta riippumatta.

Businesscredit.fi käsittelee lainahakemuksia arkipäivisin. Hakemukset käsitellään muutamassa tunnissa ja laina maksetaan tilillesi jo samana päivänä lainan hyväksymisestä.

Mitä Businesscredit yrityslaina maksaa?

Businesscredit yrityslainan hinnasto on selkeä ja läpinäkyvä, ei piilokuluja tai muitakaan ylimääräisiä kustannuksia. Otetaan muutama esimerkki Businesscredit palvelun lainoista.

Esimerkki 1: 2000 euroa 3 kuukauden laina-ajalla, lainaerät 809 euroa ja yhteensä maksat 2426 euroa.

Esimerkki 2: 2000 euroa 6 kuukauden laina-ajalla, lainaerät 458 euroa ja yhteensä maksat 2746 euroa.

Esimerkki 3: 2000 euroa 12 kuukauden laina-ajalla, lainaerät 288 euroa ja yhteensä maksat 3453 euroa.

Miten haen kyseistä lainaa?

 1. Siirry ensin Businesscredit.fi palvelun verkkosivustolle.
 2. Paina painiketta "hae lainaa".
 3. Valitse lainasumma ja maksuerät.
 4. Täytä lyhyt lainahakemus, jossa tarvitaan seuraavat tiedot:
 • Y-tunnus
 • Yrityksen nimi
 • Sähköposti ja puhelinnumero

*Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Jos lainaehdot eivät miellytä sinua, hylkää tarjous.

*Saat lainatarjouksen muutaman tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Mitä ehtoja lainan saamiselle on?

Lainan hakemiselle on kelpoisuusvaatimuksia vain muutama:

 • Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä.
 • Takaajalla ei ole maksuhäiriöitä.
 • Yrityksen vastuuhenkilöt ovat hyvässä maineessa.
 • Yritys kuuluu kaupparekisteriin.
 • Laina ei vaadi ulkopuolisia takauksia tai vakuuksia, yrittäjä itse toimii hakemansa lainan takaajana. (vakuudeton yrityslaina)

*Voit pyytää maksuttoman ja ei sitovan lainatarjouksen heti. Jos lainaehdot eivät miellytä, voit jättää lainatarjouksen noteeraamatta ja kysyä tarjousta seuraavalta yhtiöltä.

Onko palvelu turvallinen?

Kyllä, palvelu on 100% Suomalainen, turvallinen ja luotettava toimija rahoitusalalla. Yritys on hyvin vakavarainen ja saanut AAA-luottokelpoisuuden. Toiminut rahoittajana jo vuodesta 2006.

Kun tarjous on hyväksytty

Kun olet hyväksynyt tarjouksen eli allekirjoittanut saamasi tarjouksen sähköisesti. Maksetaan rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana, enintään seuraavan päivän aikana. Jos tarvitset lainaa jo samana päivänä, muista lähettää hakemus ennen kello 16:00.

Arvostele:
[Ääniä: 1 Arvostelu: 5]