Yrityslainat

Löydä yrityksellesi paras yrityslaina vertailustamme. Sivustomme olemassaolon tarkoituksena on tuoda rahoitusta tarvitseville lisää tietoa yrityslainoista ja eri rahoitusvaihtoehdoista liiketoimitaan liittyen.

Voit vapaasti vertailla yrityslainatarjontaa ja katsoa mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten. Me autamme sinua perustamaan tai kasvattamaan liiketoimintaasi.

*Lainatarjouksen pyytäminen on usein maksutonta, eikä itsessään sido sinua mihinkään - ennen kuin päätät hyväksyä saamasi tarjouksen.

Lainasummat:
1000 – 25000€

Laina-aika:
1 – 12kk

Korko alk:
2%

Lainasummat:
1000 – 25000€

Laina-aika:
1 – 12kk

Korko alk:
2 – 5%

Lainasummat:
1000 – 100000€

Laina-aika:
3 – 12kk

Korko alk:
2 – 5%

Lainasummat:
2000 – 250000€

Laina-aika:
alk. 18kk

Korko alk:
3%

Lainasummat:
2000 – 10000€

Laina-aika:
6 – 24kk

Korko alk:
10 – 15%

Lainasummat:
3000 – 100000€

Laina-aika:
1 – 12kk

Korko alk:
37 – 276%

Vauraus

Lainasummat:
20000 – 5M€

Laina-aika:
6 – 84kk

Korko alk:
6 – 20%

Yrityslaina vertailu

Tältä sivulta löydät kaikki Suomen yrityslainat jotka ovat vakuudettomia, eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Joissakin tapauksissa takauksia vaaditaan, etenkin jos haettava lainasumma on suurempi tai yritys on vasta aloittamassa toiminnan ilman näyttöä jatkuvasta tulosta.

Katso rauhassa mikä yrityslaina olisi sinulle sopiva, kun sellainen löytyy pääset heti täyttämään lainahakemuksen painamalla kyseisen yrityksen kohdalta “hae lainaa” – painiketta.

Suosituimmat Yrityslainat:

Qred sivusto

Qred.fi

Qred tarjoaa 1000 – 25 000 euroa yrityslainaa 1 – 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu suoraan verkossa muutamassa minuutissa. Qrediltä voit saada rahaa käyttöösi jo tänään.

Suomenyrityslaina.fi

Suomen Yrityslaina tarjoaa 1000 – 25 000 euron lainasummia 1 – 12 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen voi täyttää ilmaiseksi noin minuutissa. Suomen Yrityslaina antaa luottopäätöksen heti ja rahat voidaan maksaa tilillesi jopa samana päivänä!

Businesscredit.fi

Businesscredit tarjoaa 1000 – 100 000 euron lainasummia 3 – 12 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen voi täyttää ilmaiseksi noin minuutissa. Rahat tilille samana päivänä, viimeistään seuraavana! Läpinäkyvä hinnoittelu.

Ferratum Business sivusto

Ferratumbusiness.fi

Ferratum Business tarjoaa 2000 – 250 000 euron lainasummia keskimäärin 18 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen voi täyttää ilmaiseksi noin minuutissa. Rahat tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa. Tarjous ei ole sitova, eli voit katsoa koron ja ehdot ennen hyväksymistä.

Yritysluotto.fi

Yritysluotto tarjoaa 3000 – 100 000 euron lainasummia keskimäärin 1 – 12 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen voi täyttää ilmaiseksi noin minuutissa. Rahat tilille samana päivänä! Viimeistään seuraavana.

Vauraus sivusto

Vauraus.fi

Vauraus tarjoaa 20 000 – 5 miljoonan euron lainasummia keskimäärin 6 – 84 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen voi täyttää ilmaiseksi noin minuutissa. Rahat tilille heti kun sijoittajat löytyvät. Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu. Korko määräytyy sijoittajien tuotto-odotuksen mukaan.

Vertaile Yrityslainat netissä

Yrityslaina on yksi suurimmista lainoista, joka otetaan tulonhankkimista varten. Sen tarkoituksena on tuottaa tulevaisuudessa tuottoa. Usein lainan maksamiseen menee pitkiä aikoja, mutta jotkin kasvutarpeet on mahdollista rahoittaa lyhyemmällä aikavälillä. Perinteisten rahoitusmuotojen rinnalle on tullut monipuolisempia ja joustavia rahoitusratkaisuja, kuten esimerkiksi sivuillamme esittelemämme vakuudettomat yrityslainat.

Aina kun tarvitaan rahoitusta on syytä vertailla eri luotonantajia ja rahoitusinstrumentteja, näin selvitetään mistä rahoitusta voidaan hakea järkevimmillä ehdoilla kuhunkin tilanteeseen. Yrityslainavertailu jonka voi tehdä maksutta täysin netissä on erinomainen keino säästää huomattavia summia selvää rahaa. Vaikka lainavertailu voi tuntua puuduttavalta on se oikean lainan löydyttyä erittäin palkitsevaa. Me vertailimme sinulle valmiiksi eri rahoitusvaihtoehtoja, joten sinun ei tarvitse kuin valita. Toki voit lähetää lainahakemukset useammalle rahoittajalle ja katsoa vielä tarjouksena saadut lainaehdot.

Miksi vertailla yrityslainoja?

Yrityslainojen vertaileminen on aina kannattavaa. Voit säästää jopa tuhansia euroja, vain selailemalla eri rahoitusvaihtoehdot läpi. Lisäksi sinun ei tarvitse vakuutella bisnes enekeleitä tai muitakaan yksityisiä sijoittajia ideastasi vaan voit suoraan siirtyä täyttämään lainahakemuksen.