Qred

Qred kokemuksia ja arvostelut

Qred logo

Qred on ruotsalaistaustaisen Qred Ab konsernin lainatuote, joka toimii Suomessa sivuliikkeen Qred Yrityslaina Oy nimen alla.

Tässä kirjoituksessa käydään läpi kaikkein oleellisimmat asiat, jotka on hyvä tietää ennen Qred lainan hakemista.

Varsinaisessa lainapalvelussa yritysasiakkaat voivat hakea lainaa 1000 – 25 000 euroa maksimissaan 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Korko määräytyy Qredin tekemän arvion perusteella, mutta se on aina vähintään 2%.

Usein kysyttyä Qred palvelusta:

Kuinka suurta lainaa voi palvelusta hakea?

Qred myöntää lainoja, joiden suuruus on 1000 – 25 000 euroa. Lainasumma on riippuvainen yrityksesi liikevaihdosta, mitä suurempi myynti, sitä enemmän on mahdollista saada lainaa. Laina myönnetään jo olemassa oleville yrityksille. Yhtiömuodolla ei ole merkitystä, voit hakea lainaa vaikka toiminimi-yrittäjänä.

Mitä ehtoja lainan hakemiselle on?

Lainan saamiselle on joitakin ehtoja, tässä ne ovat pääpiirteissään: Yrityksesi on ollut toiminnassa vähintään kolmen kuukauden ajan ja yrityksellä on oltava liikevaihtoa. Tietojen on löydyttävä kaupparekisteristä. Asut vakituisesti Suomessa. Ei maksuhäiriömerkintöjä taustalla.
Laina ei vaadi ulkopuolisia takauksia tai vakuuksia, yrittäjä itse toimii hakemansa lainan takaajana. (vakuudeton yrityslaina)

*Voit pyytää maksuttoman ja ei sitovan lainatarjouksen heti. Jos lainaehdot eivät miellytä, voit jättää lainatarjouksen noteeraamatta ja kysyä tarjousta seuraavalta yhtiöltä.

Mihin tarkoitukseen Qred yrityslaina sopii?

Qred.com palvelun tarjoama yrityslaina sopii erinomaisesti jokaiseen tilanteeseen, kun rahoitustave iskee yllättäen. Pankkien byrokratia ja ehdot ovat usein ylimalkainen haaste nopean lainan saamiseen, etenkin jos yritys on nuorehko tai pieni. Vakuudeton yrityslaina netistä on helppo vaihtoehto nopeaan rahoitukseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi: Hajonneiden tuotantolaitteiden korjaus. Yleinen nopea rahoitustarve. Vastaperustettu yritys tarvitsee rahoitusta. Muut syyt.

*Aina ensimmäiseksi kannattaa kääntyä perinteisten pankkien puoleen kun tarvitaan rahoitusta. Toki jos lainalla on kiire ovat yksityisten yritysten myöntämät lainat nopeita, mutta usein hieman kalliimpia. Jos pankkilainaa ei myönnetä on esimerkiksi Qred hyvä vaihtoehto.

Mitä Qred yrityslaina maksaa?

Lainan kustannukset määräytyvät yrityskohtaisesti, mutta pääpiirteissään edullisimmillaan lainan korko on 1,75 prosenttia lainasummasta kuukausittain. Lainan kustannukseen vaikuttaa olennaisesti yrityksen luottokelpoisuus. Mitä luotettavampi ja vakavaraisempi yhtiö, sitä edullisempi on lainan korko. Qred yrityslainassa ei ole piilokuluja tai muitakaan ylimääräisiä kustannuksia, hinnoittelu on hyvin selkeää. Voit käyttää apunasi heidän sivuilta löytyvää lainalaskuria / takaisinmaksutaulukkoa, josta näet paljonko maksat takaisin kuukaudessa.

Esimerkkilaskelma: Tarvitset 5 000 euroa yrityslainaa, jonka päätät hakea Qrediltä. Laina myönnetään 12 kuukauden takaisinmaksuajalla, lyhennät lainaa 507 euroa kuukausittain 12 kuukauden ajan. Takaisinmaksettava summa on 6080 euroa, sisältäen kaikki kulut.

Onko palvelu turvallinen?

Kyllä, palvelu on 100% turvallinen ja luotettava toimija rahoitusalalla. Yritys on hyvin vakavarainen ja on kuulunut alusta alkaen Ruotsin finanssivalvonnen alaisuuteen. Hae siis Qred yrityslainaa jo tänään!

Miten haen lainaa Qrediltä?

  1. Siirry ensin Qred.com palvelun verkkosivustolle.
  2. Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika.
  3. Täytä lyhyt lainahakemus, jossa tarvitaan seuraavat tiedot:
  • Y-tunnus
  • Lainasumma
  • Sähköposti ja puhelinnumero

*Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Jos lainaehdot eivät miellytä sinua, hylkää tarjous.

*Saat lainatarjouksen keskimäärin noin tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Kun tarjous on hyväksytty

Kun olet hyväksynyt tarjouksen eli allekirjoittanut saamasi tarjouksen sähköisesti. Maksetaan rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana, enintään seuraavan päivän aikana. Jos tarvitset lainaa jo samana päivänä, muista lähettää hakemus ennen kello 16:00.

Kokemuksia Qred yrityslainasta

Qred kokemuksia on luettavissa vapaasti verkossa. Meillä on myös omakohtaista kokemusta nopeiden kuluerien rahoittamisesta Qredin avulla ja voimme sanoa, että lainapalvelu on erittäin toimiva etenkin jos yrityksella on kiire saada nopeasti rahaa ilman varaston tai tuotteiden realisointia. Monesti saamiset venyvät pitkälle ja akuutit kulut on paikattava muulla tavoin, tähän Qred yrityslaina on paras ratkaisu.

Qred asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Qredin asiakaspalvelu on tavoitettavisa arkisin numerosta 09 424 503 99 kello 8 – 19 välisenä aikana. Tarvittaessa voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@qred.com. Verkkosivusto ja lainapalvelut toimii osoitteessa www.qred.com