Suomen yrityslaina

 • Suomen Yrityslaina

  Suomen yrityslaina myöntää lainaa 1000 - 25 000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika 1 - 12 kuukautta.
 • Kiinteä kulu alk. 1.75%
 • Lainapäätös heti!

Suomen Yrityslaina lainojen takana on Suomen yrityslaina Oy, joka on Suomen kaupparekisteriin rekisteröity yritys. Suomen yrityslaina on keskittynyt yrityksien rahoittamiseen, joten he eivät myönnä lainoja yksityishenkilöille.

He tietävät miten hankala ja vaikea prosessi rahoituksen hakeminen yritykselle on. Siksi he halusivat kehittää ratkaisun joka tekee yrityslainaamisesta helpompaa. Heidän arvopohjansa on Suomalaiset pienyritykset, jotka ovat yhteiskuntamme tukipilari, sillä 80 % työpaikoista syntyy pienyrittäjien toimesta!

Myönnettävät lainat ovat pääosin yhtiön omista varoista.

Tässä artikkelissa käydään läpi kaikki olennainen tieto Suomen yrityslaina – palvelusta.

Usein kysyttyä Suomen Yrityslaina palvelusta:

Kuinka suurta lainaa voi hakea?

Suomen yrityslaina myöntää lainoja, joiden suuruus on 1000 - 25 000 euroa. Uusille asiakkaille laina-aika on 1 - 6 kuukautta, mutta jos haet toista kertaa lainaa tai olet korottamassa lainaa saat maksuaikaa 12 kuukautta.

Mihin tarkoitukseen Suomen yrityslaina sopii?

Suomenyrityslaina.fi palvelun tarjoama yrityslaina sopii kaikkiin tilanteisiin jossa tarvitaan rahoitusta. Pankkien byrokratia ja ehdot ovat usein ylimalkainen haaste nopean lainan saamiseen, etenkin jos yritys on nuorehko tai pieni. 

Palvelu toivottaa tervetulleiksi kaiken kokoiset ja ikäiset yritykset toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta. Yrityslainan hakeminen netistä tulee olla helppoa ja vaivatonta, siinä he ovat onnistuneet erinomaisesti.

Lainan käyttökohde voi olla mikä tahansa. Pääsääntöisesti laina kuitenkin käytetään kasvun rahoittamiseen.

*Jos perinteisten pankkien byrokratia ei miellytä sinua, sopii palvelu sinulle erinomaisesti. Heidän palvelunsa perustuu siihen, että yrityslainan hakemisen tulee olla vaivatonta, turvallista, helppoa ja nopeaa. Minimoidaan aika rahoituksen hakemiseen ja keskitytään siihen missä se tuottaa!

Mitä Suomen yrityslaina maksaa?

Lainojen hinnoittelu on selkeää ja yksinkertaista. Kuukausikulu peritään ainoastaan niiltä kuukausilta jolloin laina on ollut yrityksen käytössä. Näin ylimääräisiä nostokuluja, järjestelypalkkioita, korkoja tai muitakaan ylimääräisiä kustannuksia ei synny.

Lainan kuukausi kustannus on 1,75 - 4,75 prosentin väliltä. Tarkoittaa sitä, että jos haet lainaa 10 000 euroa ja korko on 2,5% maksat kuukaudessa vain 250 euroa. Veloitus päättyy välittömästi kun laina on maksettu takaisin.

Lainan lopullist kustannukset kuitenkin määräytyvät saamasi tarjouksen mukaan. Lopullinen hinta on se, joka tarjouksessa näkyy.

*Huomoi, että palvelu hyvittää käyttämättömien kuukausien kulut, jos laina maksetaan ennenaikaisesti takaisin.

Esimerkkilaskelma: Lainaat 5 000 euroa 2 % korolla, kuukausikulu on tällöin 100 euroa, maksat lainan takaisin kuukauden sisällä jolloin kokonaiskulu 5 000 euron lainalle on 100 euroa.

*Lainan hakeminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään - hae lainaa jo tänään!

Miten haen kyseistä lainaa?

 1. Siirry ensin Suomenyrityslaina.fi palvelun verkkosivustolle.
 2. Valitse lainasumma.
 3. Täytä lyhyt lainahakemus, jossa tarvitaan seuraavat tiedot:
 • Y-tunnus
 • Lainasumma
 • Sähköposti ja puhelinnumero

*Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Jos lainaehdot eivät miellytä sinua, hylkää tarjous.

*Saat lainatarjouksen välittömästi, kun olet lähettänyt hakemuksen!

Mitä ehtoja lainan hakemiselle on?

Lainan saamiselle on joitakin ehtoja, tässä ne ovat pääpiirteissään:

 • Yrityslaina on tarkoitettu kaikille yrityksille
 • Tarvitset prokuran yritykseen eli edustusoikeuden, joko yksin tai yhdessä.
 • Lainoja myönnetään myös uusille yrityksille.
 • Vakuuksia ei tarvita, mutta osakeyhtiön osalta vaaditaan yrittäjän henkilötakaus.

*Voit pyytää maksuttoman ja ei sitovan lainatarjouksen heti. Jos lainaehdot eivät miellytä, voit jättää lainatarjouksen noteeraamatta ja kysyä tarjousta seuraavalta yhtiöltä.

Kun tarjous on hyväksytty

Kun olet hyväksynyt tarjouksen eli allekirjoittanut saamasi tarjouksen sähköisesti. Maksetaan rahat yrityksesi tilille arkipäivisin kello 8 – 17 välillä. Riippuen pankista on laina yrityksesi tilillä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Onko palvelu turvallinen?

Kyllä, Suomen yrityslaina käyttää samoja tietoturvaratkaisuja kuin johtavat pankit ja tietoturvayritykset. Palvelun turvallisuus on siis täysin taattu ulkopuolisella sertifioinnilla ja kaikki palvelussa välitettävä tieto on salattu käyttäen salaus tekniikkaa.

Hae siis Suomen yrityslainaa jo tänään!

Arvostele:
[Ääniä: 1 Arvostelu: 5]