yrityslaina ilman luottotietoja

Aina kun puhutaan lainaamisesta nousee esiin kysymys luottotiedoista tai maksuhäiriömerkinnästä. Kyllä yrittäjän tausta sekä luottotiedot tarkistetaan aina, ennen kuin laina voidaan myöntää. Jos luottotiedot eivät ole kunnossa ei myöskään lainaa ole saatavilla.

Tämä korostuu siinä, että suurin osa netistä haettavista yrityslainoista vaatii henkilötakauksen, joka tarkoittaa että yrittäjä itse takaa lainansa. Yrityslainaa ei siis ole mahdollista saada edes perinteisistä pankeista, jos luottotiedoissa on merkintä maksukyvyttömyydestä, mutta..

Maksuhäiriömerkintä ei välttämättä haittaa

Jos kyse on osakeyhtiöstä, jossa on useampia osakkaita. Ei yhden maksuhäiriömerkinnän omaava osakas estä lainansaamista. Luottotiedoton henkilö ei voi taata lainaa, mutta nämä muut osakkaat voivat. Näin yritykselle on mahdollista saada lainaa vaikka osakkaista joillakin oliskin merkintä.

Myös yrityslainat elävät murrosta

Myös yrityslainat käyvät jatkuvasti läpi uudistuksia ja erilaisia rahoitusmalleja tulee jatkuvasti lisää. Yksi näistä on esimerkiksi laskurahoitus, jossa yritys kotiuttaa rahansa etukäteen lainan tavoin. Näitä mahdollisuuksia ei kannata poissulkea ennen kuin päättää hakea varsinaista lainaa.

Tutustu yrityslainoihin

Voit tutustua sivustollamme rauhassa yrityslainoihin ennen kuin päätät siirtyä hakemaan lainaa yrityksesi tilille. Sivustoltamme löytyy yrityslainavertailu, jossa esitellään suosituimmat verkosta haettavat yrityslainat. Lainaa voi hakea yritykselle kuin yritykselle aina aloittavasta jo vakiintuneeseen yritykseen. Rahoitusta on saatavilla aina 1000 eurosta jopa 5 miljoonaan euroon asti täysin verkossa. Löydät sivuiltamme myös listan esittelemistämme yrityslainoista, jossa käymme läpi yksityiskohtaisesti luotonantajan taustat ja tiedot sekä tarkoituksen johon laina sopii.