paras yrityslaina

Paras yrityslaina 2022 – parhaat yrityslainat esittelyssä

Tällä sivulla on esitelty Suomen paras yrityslaina ja seuraksi otimme muut parhaimmaksi luokitellut vakuudettomat vaihtoehdot, jotka saattavat olla yhtä houkuttelevia. Pyrimme päivää päivittämään listaa mahdollisimman aktiivisesti, aina kun hinnastot, tuotteet tai palvelut markkinoilla muuttuvat.

Paras nopea yrityslaina vuonna 2022 – Qred yrityslaina

Qred logo

Qrediltä on mahdollista hakea perinteistä vakuudentonta lainaa yrityksille, toiminimille tai mille tahansa yritysmuodolle. Qred on markkinoiden suosituin ja paras yrityslaina tällä hetkellä, koska palvelussa yhdistyy nopeus, hinta ja käytettävyys korkeimmalla mahdollisella tasolla. Pienin mahdollinen yrityslaina, jonka tästä palvelusta voi hakea on 1000 euroa ja korkein 25 000 euroa eli puhutaan lyhyistä yrityslainoista. Korkotaso vaihtelee lainaa hakevan yrityksen mukaan siten, että minimissään se on noin 2 prosenttia ja takaisinmaksuaika tarpeen mukaisesti 1 – 12 kuukautta.

Yrityslainaa myönnetään hyvin todennäköisesti yrityksen iästä riippumatta, koska haettavat lainasummat ja takaisinmaksuajat ovat verrattavissa kulutuslainojen pikavippeihin. Jos verrataan tätä lainaa esimerkiksi laskurahoitukseen voimme selkeästi nähdä eron kustannuksissa ja helppokäyttöisyydessä jolloin ero on merkittävä.

Qred pyrkii jatkuvasti olemaan markkinoiden edelläkävijä yritysten rahoituksellisessa tukemisessa ja sen huomaa myös asiakaspalvelun laadussa.

Hae Qred yrityslainaa tästä.

Perinteinen varma vaihtoehto

Ferratum Business

Ferratum Business tai nykyinen CapitalBox on tullut tunnetuksi vuosikymmenen saatossa myös yrityslainapiireissä. Alunperin Ferratum toimi vain kuluttajaluotokseen keskittyneenä, mutta myöhemmin loi tuotteen tai aivanuudenlaisen pohjan menestyvälle yritystoiminnalle. He ymmärtävät miten tärkeää on saada muutettua aika ajoin saatavat rahaksi, jotta ne voidaan investoidaan yrityksen kestävän tulevaisuuen rakentamiseen.

Capitalboxin yrityslaina sopii hyvin myös tilanteisiin, jossa esimerkiksi yritykseltä hajoaa kalustoa tai tarvitaan nopeita hankintoja. Empimättä he laativat lainatarjouksen pyytämälle yrityslainalle ja yhdessä sinun kanssa selvittävät minkälainen lainaratkaisu ja millä takaisinmaksuajalla olisi paras vaihtoehto. Yrityslainoja maksetaan aina 2000 – 250 000 euroon riippuen yrityksen koosta ja toiminnan kannattavuudesta. Korko keskimäärin 3 prosenttia pitkä 18 – 54 kuukauden takaisinmaksuaika myös pienemmille lainasummille.

Hae CapitalBox yrityslainaa tästä.

Nopea ja helppo – BusinessCredit

Businesscredit

BusinessCredit on erinomainen yrityslainapalvelu, jonka monipuolisuutensa ansiosta olisi ansainnut ensimmäisen sijan. Päädyimme kuitenkin asettamaan sen tälle sijalle, koska joillekkin lainan hinnoittelu voi tuntua tylsälstä. Yrityksen kautta haettujen lainojen korot alkavat 2 prosentista, mutta saattavat nousta nopeasti mikäli yritystoimintaan liitty vähänkin riskejä tai jos yritys on vielä nuori esimerkiksi vastaperustettu.

BusinessCredit kuitenkin ansaitsee maininnan parhaimpien yrityslainojen listalla, koska se on yksi nopeimmista yrityslainoja myöntävistä palveluista, jotka oikeasti toimivat tehokkaasti. Kun pyydät lainatarjouksen BusinessCreditiltä voit odottaa saavasi sen jo minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä. Joissakin tapauksissa saattaa olla, että ylimääräisiä dokumentteja ei välttämättä edes vaadita.

Yrityslainoja voi tältä firmalta hakea jopa 100 000 euroa noin 3 – 12 kuukauden takaisinmaksuajalla riippuen lainan suuruudesta.

Hae BusinessCredit yrityslainaa tästä.

Perinteisiä pankkilainoja myönnetään yrityksille varsin vähän

Pankit ovat aina olleet hyvin nihkeitä myöntämään vakuudettomia lainoja niin kuluttajille kuin yrityksillekkin. Jo vuonna 2015 Yle uutisoi siitä miten perinteiset pankit eivät meinaa myöntää lainaa yrityksille melkein millään, jos myöntävät on se suuren vaivan ja paperisodan takana.

Pankit ajattelevat vain omaa etuaan, jonka takia moni hyvä liikeidea jää kokonaan toteuttamatta. Suomi tarvitsee yrityksiä varsinkin nyt enemmän kuin koskaan. Yrityslainojen tulee olla helposti saatavilla, yrityksiä ja hyviä ideoita on aidosti tuettava. Suomesta löytyy kovaa osaamista ja se näkyy myös työmarkkinoilla, mutta valitettavasti työtehtävät ovat houkuttelevampia muualla maailmalla.

Onneksi nykyään vakuudettomia yrityslainoja myönnetään varsin näppärästi suoraan verkossa tehtävän hakemuksen perusteella. Suomessa toimii tällä hetkellä reilu 10 – 15 yritysrahoitukseen keskittynyttä yritysrahoittajaa, jotka ovat valmiita lainaamaan rahaa vakuudettomasti. Tämän lisäksi joukko Business Enkeleitä on tavoitettavissa näkyvillä tehokkaasti eri sosiaalisen median kanavissa etenkin LinkedInissä.